fbpx

Ik werk met veel verschillende ondernemers samen. Om potentiële klanten te laten zien wat ik maak heb ik het “portretten” concept bedacht. 

Iedere maand zal ik hier een nieuw portret plaatsen van een van deze ondernemers. Een mooi platform waar we onze krachten kunnen bundelen. Zij zijn zichtbaar en ik kan laten zien wat ik maak. 

Bouwen online academie

Deze maand in de schijnwerpers:

Femke Kooistra, Masterkring.

Femke is een gedreven onderneemster, business mentor en gediplomeerd gespreksleider. In haar bedrijf Masterkring coacht Femke zelfstandig ondernemers in het laten groeien van hun bedrijf. De trajecten vinden plaats in kleine groepen en duren een half jaar. De coaching vindt zowel offline als online plaats. Daarnaast heeft Femke ook een heel groot netwerk en vliegt ze regelmatig experts in op het gebied van bijvoorbeeld sales of marketing.

Voor de bouw van haar academie hebben we eerst gekeken naar de brand kleuren. Toen die helder waren zijn we begonnen met de bouw van de academie. In onderstaande video geef ik een rondleiding door de academie. Dan krijg je een idee van wat ik heb gemaakt en van wat Femke doet. Ben je benieuwd naar de Masterkring? Klik dan even hier voor meer informatie.

 

Kimm is een echte vakvrouw in branding het bouwen van online academie, dit in combinatie met haar coach skills maakt haar uniek in haar vak.
Kimm voelt heel goed aan wat voor type iemand is waardoor ze ook de branding daar goed op af kan stemmen. Daarnaast heeft ze ook nog veel technische kennis waardoor ze de branding ook goed door kan voeren online. Kimm is heel invoelend en kan daardoor goed aanvoelen hoe iemand is en wat diegene uit wil stralen.

Kimm is met mijn online academie aan de slag gegaan en terwijl zij daarmee bezig was herkende ik mezelf heel erg in wat zij neerzette, door zowel de kleuren als de vormgeving. Dit kan ze als geen ander.

Tijdens het proces heb ik bij Kimm aangegeven dat ze me een schop onder de kont moest geven als ze iets van mij nodig had. Kimm gaf heel duidelijk aan wat ze nodig had van mij en wanneer ze dat nodig had. Ook was Kimm heel duidelijk door specifiek te benoemen wat er allemaal onder onze financiële afspraak viel. Kimm werkt en reageert snel. Ze heeft mijn vragen steeds binnen 24 uur opgepakt.

Het proces verliep fijn. De communicatie was helder. Kimm gaf duidelijk aan wat ze ging doen en wanneer ze dat ging doen. Ik vind het eindresultaat geweldig. Het is super mooi geworden, het ziet er super strak uit. Het sprankelt, het ademt vrolijkheid maar is toch ook krachtig. Dit is precies wat ik wilde. Ik kan het iedereen aanraden om Kimm in te schakelen voor branding en het bouwen van een online academie waarin ook rekening gehouden wordt met wat je uit wilt stralen als bedrijf.

Femke Kooistra

Business mentor en gediplomeerd gespreksleider, Masterkring

Opzetten online bedrijf

Deze maand in de schijnwerpers:

Arienke Lok, Family Organizer.

Arienke is een gedreven coach in het weer op de rit krijgen van het gezinsleven. Als moeder van 6 kinderen en na een jaar met haar gezin in een camper door Europa te hebben getrokken kun je wel spreken van een ervaringsdeskundige. In haar bedrijf “Family Organizer” bundelt ze deze ervaring met het geleerde tijdens haar studie en coacht ze vrouwen die hun gezinsleven als chaotisch ervaren en die hier graag iets aan willen doen.

Begin januari kwam Arienke bij mij met de vraag of ik haar wilde helpen met het opzetten van haar online bedrijf “Family Organizer”. Ik zag dit als een uitdaging en pakte deze met beide handen aan. Samen gingen we aan de slag.

  • We zijn gestart met het neerzetten van haar personal brand. “Wat wil je uitstralen en hoe vertaald zich dat naar kleur, naar tekst en naar beeld?” was de centrale vraag tijdens deze twee sessies.
  • We deden samen met een personal brand fotograaf een “personal brand foto sessie” in de Kaapse bossen. Het was een gezellige sessie met het hele gezin.
  • Daarna heb ik haar brand vertaald in een e-book, op de website en in de online trainingsomgeving.
  • Daarnaast zette ik alle processen op die nodig zijn voor het online ondernemen en maakte ik haar tijdens een trainingsdag wegwijs in alle systemen en processen.

Arienke start 20 april een pilot groep van haar nieuwe online training “Organize your family life”. Ben je benieuwd naar wat zij allemaal doet? In haar e-book “Creeër van je huis een thuis” kun je gratis kennismaken met haar fijne en gestructureerde manier van werken. Via deze link kun je het e-book aanvragen. Heel veel plezier 😉

Zonder Kimm stond mijn bedrijf nu niet. Kimm geloofde in mij en mijn product en stond klaar om me te helpen wanneer ik vast liep.

Eerst spraken we af dat Kimm mee zou denken over mijn brandkleuren en mijn brand op de website en online academie door zou voeren. En daar zijn we ook mee bezig geweest.

Maar eigenlijk was Kimm mijn grote hulp bij alles. En met name op het gebied van alle computerdingen die er bij het opzetten van een online bedrijf komen kijken. De goede computerprogramma’s uitzoeken die er nodig waren om alles goed te laten werken, zorgen dat overal goede linkjes kwamen te staan, zorgen dat er de goede pagina’s waren, de opmaak van mijn e-book, regelen van een betalingssysteem en ervoor zorgen dat alles werkt, een mailfunnel en meerdere automatiseringen opzetten, het maken van een advertentie, het contact met de mensen achter alle programma’s als dingen niet werkten,… Kortom: al het digitale heeft Kimm opgepakt.

Maar het fijne: ze heeft ook een hele dag met mij om de tafel gezeten om het mij allemaal uit te leggen en te laten zien, zodat ik het nu zelf ook kan. Ik had alles uit boekjes kunnen leren. Maar dat is niet mijn leerstijl en ik raakte helemaal geblokkeerd.

Wat maakte de samenwerking zo fijn? Kimm heeft:

  • Heel veel geduld, waardoor je echt het gevoel hebt dat je mag blijven vragen als je het nog niet begrijpt.
  • Vanuit haar eigen gevoeligheid heel veel feeling met hooggevoelige mensen. Ik voelde me bij Kimm op mijn gemak, ook als dat wat ik moest leren, of voor de zoveelste keer uit mijn comfortzone stappen, lastig werd.
  • Kimm stelt je gerust en reageert vanuit stabiliteit op je feedback. Natuurlijk kan een product niet in één keer goed zijn, maar wat is het dan fijn als iemand jouw vraag of het nog anders kan, goed oppakt en je ook nog eens gerust stelt!
  • Kimm werkt heel gestructureerd. Ze heeft goed op een rijtje wat er allemaal nog moet gebeuren (en dat waren ontzettend veel kleine acties!), en als ze eenmaal met jouw werk aan de slag gaat, werkt ze heel gefocust en rond ze de taken effectief af.

Uiteindelijk had ik gewoon een bemoediger nodig, iemand die erin geloofde dat het zou lukken waar ik mee bezig was, en iemand die mij met de digitale dingen kon helpen als ik vast liep. Kimm was zo flexibel om van ons vooraf afgesproken pakket af te stappen en gewoon mee te gaan in wat ik op dat moment nodig had.

En natuurlijk…. Maakte de heerlijke lunch die Kimm bestelde tijdens een dag hard werken samen, het helemaal af!!!

Arienke Lok

Organizer / Coach, Family Organizer

Vormgeving e-book

In de maand november een portret van Marente van Erp. Zij is schoonheidspecialiste en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. In 8 jaar tijd heeft zij Skin Masters Woerden opgebouwd. Een praktijk voor huidverbetering waar zij zich samen met haar enthousiaste team, dagelijks inzet om mensen te laten stralen.

In haar webshop verkoopt zij producten die gericht zijn op het verbeteren van de huid. Marente wilde haar klanten iets extra’s geven en schreef een stappenplan waarmee je ook thuis aan de slag kunt met de verbetering van jouw huid. Ik maakte van dit stappenplan een mooi e-book in de huisstijl van het bedrijf. Bij iedere bestelling in de webshop wordt dit stappenplan met de factuur meegestuurd. Ben jij benieuwd wat je zelf kunt doen om jouw huid te verbeteren? Neem dan eens een kijkje in haar webshop.

Na een fijn gesprek met Kimm heeft zij voor mij op digitaal papier vastgelegd wat ik voor ogen had. Het e-book was binnen no-time af en klaar om te verzenden! Toen ik daarna tóch nog iets wilde veranderen in mijn tekst en de kleuropmaak, heeft Kimm dit super snel opgepakt en aangepast, zodat het e-book op tijd klaar was om tijdens de lancering te verzenden. Super samenwerking dus en zéker voor herhaling vatbaar! Kimm Creates is een absolute aanrader om in je ‘achterban’ te hebben bij het vormgeven van je bedrijf en (persoonlijke) branding.

Marente van Erp

Master Specialist, Skin Masters Woerden

Bouwen en vormgeving sales page

De afgelopen maand ben ik onder andere bezig geweest met het ontwerpen, bouwen en vormgeven van het nieuwe loopbaancoachingstraject van Open Collar. Hierboven zie je een filmpje van de sales page die ik bouwde in Elementor.

Open Collar wordt gerunt door Angela Roemer. Een zeer bekwaam en gedreven loopbaancoach.

Op 4 november 2019 start de eerste ronde van haar nieuwe loopbaancoachingstraject “ASPIRE”. Ik bouwde hiervoor deze sales page. Ook deed ik de branding van het programma en de bouw van de bijbehorende online academie. Ben je benieuwd naar dit super gave programma? Neem dan eens een kijkje op de sales page.

Wat ben ik blij met de wijze waarop Kimm mijn vraag heeft weten om te toveren in een prachtige visuele creatie. Ze wist door de juiste vragen te stellen een prachtig geheel te maken van Aspire waardoor mijn klanten woorden en kennis ook kunnen ervaren door vormgeving. Ik ben zeer tevreden!

Angela Roemer

Loopbaan coach, Open Collar

Vormgeving e-book

Afgelopen maand heb ik het e-book van Patricia Klijn ontworpen. Zij leverde mij de tekst in een word-bestand en wat foto’s waar ze zelf op staat. Dit heb ik samen met de juiste kleuren, lettertypen en natuur foto’s verwerkt tot een mooi e-book. Het straalt rust en evenwicht uit. Precies zoals Patricia dat graag wilde.

Patricia is hoogsensitiviteits coach. Met behulp van haar talent, haar sterke intuïtie, coacht ze mensen op zowel zakelijk als privé gebied. Ben je benieuwd naar de volledige versie van haar e-book? Vraag hem hier aan.

Wauw, wat is mijn e-book prachtig geworden! Ik ben er echt heel blij mee. Hij is nog mooier dan ik mij had voorgesteld. Kimm heeft precies de juiste uitstraling van mijn persoonlijkheid weten neer te zetten.

Patricia Klijn

HSP Coach